Miten Pahalapsi-verkkokaupan tuotteet tulevat perille ja mitkä maksutavat sopivat verkkokauppaan?


MAKSUTAVAT

Pahalapsi- kaupassa maksaminen hoituu automaatti-, debit- tai credit-maksukortilla, jossa on MasterCard-, Visa- tai American Express -tunnus.  Kauppa hyväksyy myös Paypal-maksutavan. 


HINNAT

Hintoihin lisätään toimituskulut.


TOIMITUSEHDOT 

Suomeen toimitettavista tilauksista peritään 2,90 - 8,90 euron toimituskulu tuotteen painon mukaan. Ostaessasi useampia tuotteita, veloitamme toimitusmaksun suurimman toimituskulun mukaan.  Toimituskulu lisätään ostoskorissa tilauksen loppusummaan valittuasi toimitusmaan. 

Tilaukset lähetetään 2-6 arkipäivän kuluessa. Tämän jälkeen posti kuljettaa tuotteet oman aikataulunsa mukaisesti. Toimitustapana on ostosten koon ja arvon määräävästi joko kotiin toimitettava kirje (1. luokka) tai postista noudettava paketti (Economy 16). 

HUOM! Kirjoitathan " notes or instructions" - sarakkeeseen puhelinnumerosi tilausta tehdessä, sillä tarvitsemme sen postipakettien seurantaa varten. 


VIRHEELLINEN TUOTE 

Mikäli tilaamasi tuote on virheellinen, ota mahdollisimman pian yhteyttä Pahalapsi-verkkokauppaan. Virheelliset tuotteet korvataan täysimääräisesti aina, jos virheen vastuu on kuluttajasuojalain mukaan myyjällä.

Jos paketti on vaurioitunut matkalla, ota välittömästi yhteyttä Postin asiakaspalveluun. 

Mikäli ostamasi tuote on loppunut varastostamme, vaikka maksoit sen, olemme mokanneet. Pahoittelemme virhettämme suunnattomasti ja kerromme koska voimme toimittaa sinulle tuotteen ja ilmoitamme uuden toimitusajan. Tällöin annamme sinulle myös mahdollisuuden peruuttaa kaupan. Otamme teihin yhteyttä  joko sähköpostitse tai puhelimitse.